Wednesday, October 21, 2009

Digital Image Recovery-Er is Hoop voor per ongeluk verwijderde gegevens

Heb je ooit verloren waardevolle beelden op de geheugenkaart en in uw digitale camera, omdat je ze per ongeluk gewist? Hebt u ooit problemen gehad met de bestanden onleesbaar zijn geworden omdat ze
got beschadigd? Als je hebt, de kans groot dat je hulpeloos en had geen enkele wijze van het ophalen van hen. Nu deze problemen eenvoudig kunnen worden opgelost. Er is veel van digital image recovery software beschikbaar die kan gratis gedownload worden.

Hoe digitaal beeld herstel werk?

De digitale beeld herstel software werkt door het samenstellen van de sporen van de data die is verwijderd. Wanneer een computer of een ander digitaal apparaat slaat de gegevens, het bijhoudt op welk deel van het geheugen opslagapparaat het hield de gegevens. Als het een bestand verwijdert het gewoon vergeet waar het zetten van de gegevens. Dus, wanneer een nieuw bestand wordt gemaakt, kan alleen maar schrijven over dezelfde plaats als waar de verwijderde gegevens was. Digitale beeld herstel werkt door het maken van de computer herinneren waar hij bovenaan het verwijderde bestand. Dit is een eenvoudige taak als de computer nog niet heeft geschreven over de locatie van het verwijderde bestand.

Beperkingen van de Digital Image Recovery



Image recovery software heeft een aantal beperkingen. Het is misschien niet in staat zijn om bestanden die zijn een lange tijd geleden verloren herstellen, hoewel er enkele die een week herstellen oude gegevens. Misschien hebben een harde tijd herstellende maanden oude gegevens, gegevens die overigens is geschrapt bijna een jaar.

Heeft echter ook zijn beperkingen. Als de gegevens die u verloren was veroorzaakt door beschadigde hardware, zoals in zwaar beschadigd USB flash drive of geheugenkaart, digitale foto recovery software zal alleen niet in staat zijn om uw verloren gegevens op te halen. Het kan nodig zijn een meer geavanceerde diensten zoals een volledige reparatie van het apparaat dat is beschadigd. Uiteraard is het een veel vervelende methode en zou u wat geld kosten.

No comments:

Post a Comment