Monday, January 4, 2010

Foto's verloren als gevolg van het uittrekken van de geheugenkaart

Foto's geven ons een manier van reizen terug in de tijd. Digitale camera's en geheugenkaarten gaan hand in hand te vangen al die mooie momenten. Het is hartverscheurend om zelfs denken aan iets fout gaat met foto's. Maar er zijn momenten dat er iets fout gaat met de camera, krijgt de geheugenkaart getroffen, en multimedia bestanden die zijn opgeslagen op het verloren gaan of verwijderd. Men moet nooit blindelings vertrouwen technologie. Een back-up van alle foto's is van vitaal belang. Dit gebeurt alleen als een voorzorgsmaatregel in het geval er iets drastisch mis kan gaan met uw foto's. Maar zelfs wanneer er geen back-up beschikbaar is, kunt u altijd wenden tot een digital image recovery software  om veilig terug te vorderen al die verloren bestanden.

Bijvoorbeeld, stel je een meisje die net een nieuwe camera gekocht voor haar prom night. Ze heeft een aantal van de meest memorabele momenten van haar leven vastgelegd op camera. De geheugenkaart in gebruik vol raakt, dus ze verandert de kaart. Later thuis, terwijl het proberen om de foto's uploaden, ze een foutmelding die niet in staat haar zelfs de foto's ontvangt, laat staan uploaden.

De reden achter de ontoegankelijkheid van haar foto's is dat ze onderbrak de lees-en schrijfrechten proces gebruikt door de camera om foto's te schrijven naar de geheugenkaart. De kaart werd getrokken uit terwijl de camera was. Dit bederft de kaart en dus niet in staat het meisje om zelfs de mening van de gegevens daarop.

Inzicht in de manier waarop een kaart en de camera reageren, helpt ons de gegevens terug te verdienen naar zijn oorspronkelijke bestemming. De camera gegevens worden opgeslagen op de geheugenkaart in het bestandssysteem Als we zeggen een kaart is beschadigd, is het eigenlijk dit bestandssysteem dat wordt beschadigd.

Dus de oplossing voor het probleem eenvoudig is-het opzetten van een nieuw bestandssysteem Om dit te doen, moet men alleen voor het opmaken van de kaart. Het is aanbevolen dat deze stap worden gedaan in de camera zelf. Formatteren van de kaart, verwijdert het oude bestand systeem en stelt een nieuwe in de plaats. Tijdens dit proces worden alle gegevens krijgt ook verwijderd. Deze gegevens kunnen alleen worden hersteld met behulp van een Image Recovery  -Software . Dit zijn instrumenten die kunnen een foto herstel van alle soorten opslagapparaten. Ze moeten gewoon worden gedownload op de computer en voer terwijl de geheugenkaart (of een ander opslagmedium) is aangesloten op de computer.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een dergelijk instrument, dat gemakkelijk te gebruiken en toch krachtig genoeg om al uw gegevens veilig en efficiƫnt te herstellen. Het vervult foto herstel van alle soorten opslagapparaten, geheugenkaarten, externe harde schijven, USB drives, memory sticks, enz. Het ondersteunt bijna alle van de nieuwste bestandsformaten, zoals JPEG, GIF, RAW, TIFF, AVI, MOV , WMV, ASF, enz.

No comments:

Post a Comment