Thursday, January 28, 2010

Herstellen Lost Beelden van Nikon Coolpix S570

Nikon Coolpix S570 is een eenvoudige, stijlvolle en makkelijk te veroorloven digitale camera die wordt geleverd met verschillende vooraf afbeelding schieten opties zoals, kleur effecten, witbalans, focus gebied, en lichtmeting. De vaste camera slaat beelden in SD (Secure Digital) of SDHC (Secure Digital High Capacity) geheugenkaarten. Deze geheugenkaarten zijn zeer gevoelig voor corruptie, indien niet systematisch behandeld. Dergelijke corruptie schade in geheugenkaart vooral resulteren in een foutmelding, waardoor de gegevens die zijn opgeslagen op de geheugenkaart ontoegankelijk. In dergelijke gevallen kan de toegankelijkheid van gegevens eenvoudig worden bereikt door het herstel van de gegevens uit een geactualiseerd en geldig back-up. Toch wordt gegevens ontoegankelijk als back-up niet wordt gehandhaafd. Om uw verloren gegevens terug in deze omstandigheden, moet u gebruik maken van een geavanceerde Digital Image Recovery Software.

Afbeelding een scenario, waarbij de onderstaande foutmelding op het LCD-scherm, terwijl de toegang tot de beelden die zijn opgeslagen in de SDHC geheugenkaart:

"Image kan niet worden opgeslagen"

Na de bovenstaande foutmelding verschijnt, wordt de afbeeldingen in de SDHC-kaart ontoegankelijk.

Oorzaak:

Weinig belangrijkste redenen voor het ontstaan van de bovenstaande foutmelding worden hieronder besproken:

Nikon Coolpix S570 heeft bereikt uit de cijfers.
Onvoldoende ruimte in SDHC-kaart.
Afbeelding kan niet worden gebruikt voor het welkom scherm.
SDHC-kaart is beschadigd / beschadigd.

Resolutie:

U kunt de bovenstaande foutmelding, moeten volgende stappen worden genomen:
Verwijder enkele foto's van SDHC geheugenkaart.
Verander de instelling van 'image mode' van 16:9 naar een andere waarde.
Formatteer de SDHC-kaart in de camera.

De derde resolutie lost de foutmelding en verwijdert de gegevens opgeslagen op de SDHC-kaart. Voor de inning van de verwijderde gegevens na het formatteren van de SDHC-kaart, moet u gebruik maken van een effectieve Image Recovery toepassing.

An Image Recovery utility is krachtige applicatie, gebouwd met de inspanningen van zeer getalenteerde data recovery-experts. Het hulpprogramma maakt gebruik van intensieve scannen methoden om de gegevens van een geformatteerde media redden. Het herstel proces van de software is gemakkelijk te begrijpen als het gaat samen met zeer interactieve gebruikersdocumentatie. De tool is volledig niet-destructief en niet nakomen van enige schrapping of updation proces op oorspronkelijke gegevens.

Stellar Phoenix Photo Recovery, een wereldwijd aangeschaft Image Recovery Software , zorgt voor volledig herstel van de opgemaakte gegevens uit alle soorten geheugenkaarten, zoals SD, SDHC en CF. Ontworpen voor zowel Windows als Mac OS X, het lezen enige tool ondersteunt JPEG, BMP, GIF, TIFF, AVI, MOV, enz., bestandsformaten.

No comments:

Post a Comment