Friday, January 15, 2010

Herstellen verloren Beelden van Canon Rebel XSi

Canon Rebel XSi, een solide camera die prachtige foto's maakt met behulp van een nieuwe 12,2 megapixel CMOS-sensor. De digitale camera is ingebed 3 met DIGIC beeldprocessor die snelle en precieze beeldverwerking biedt. De beelden worden opgeslagen in SD (Secure Digital) of SDHC (Secure Digital High Capacity) geheugenkaarten. Deze opslag media kunnen worden beschadigd als gevolg van diverse interne en externe factoren, resulterend in ontoegankelijkheid van alle opgeslagen beelden. Een eenvoudige manier om alle afbeeldingen toegang opnieuw wordt door het herstel van hen van een bijgewerkte back-up. Echter, als de back-up valt kort om de vereiste gegevens te herstellen, dan is de enige optie links is aan een geavanceerde derde-partij Image Recovery Software te gebruiken die systematisch kunnen herstellen van alle beelden.

Als een praktische zaak, bent u klikken beelden op een wieden ceremonie uit uw Canon Rebel XSi. Batterij van de camera gaat uit en de camera wordt uitgeschakeld terwijl de beelden te klikken. Nadat u de batterij en de poging om opnieuw laden start de camera, ontvangt u de onderstaande foutmelding:

"Memory Card Error"

Zodra de bovenstaande foutmelding verschijnt op uw Canon Rebel XSi scherm, bent u niet in staat om te klikken geen nieuwe beelden. Bovendien alle eerder opgeslagen beelden zijn opgeslagen op de SD-geheugenkaart worden ontoegankelijk.

Oorzaak:

De oorzaak voor de bovenstaande foutmelding corruptie van de geheugenkaart te wijten aan onjuiste afsluiten van de camera.

Resolutie:

Om de bovenstaande foutmelding op te lossen, en om nieuwe beelden op te slaan, moet u het formaat SD-geheugenkaart. (Opmerking: Opmaak moet altijd worden uitgevoerd in de digitale camera). De opmaak proces omvat de installatie van een nieuw bestandssysteem en het maken van alle eerder opgeslagen gegevens ontoegankelijk. Tot terugvordering van de gegevens van een geformatteerde SD-kaart, voor het geval er geen back-up beschikbaar is, zal je een krachtige Image Recovery Software  te gebruiken. Dergelijke Image Recovery tools zijn een zegen voor iedere fotograaf als zij bevoegd zijn genoeg om verloren afbeeldingen plaatsen enig verlies van gegevens scenario terug te vorderen. Deze hulpprogramma's zijn ingebed met zeer interactieve user-documentatie, dat het herstel proces maakt zelfs nog makkelijker.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een fantastische applicatie gebruikt door de meeste van de fotografen de hele wereld. De niet-destructieve digital image recovery utility voert herstel van alle formaten afbeeldingsbestanden, waaronder JPEG, BMP, GIF, TIFF, AVI, MOV, enz. De applicatie is compatibel met zowel Windows als Mac OS X.

No comments:

Post a Comment